• Liefde

Wéér ruzie bij 'The Voice of Holland': 'Er is een knokpartij tussen Ali B en Waylon geweest'

Wéér ruzie bij 'The Voice of Holland': 'Er is een knokpartij tussen Ali B en Waylon geweest'

In het vorige seizoen van 'The Voice of Holland' was te zien hoe coach Anouk en Lil' Kleine - op z'n zachts gezegd - het niet met elkaar eens waren. Het gevolg: slaande ruzie. Nu Lil' kleine dit jaar niet meer te zien is in het succesvolle programma leek alles weer koek en ei. Anouk viel nog wel even uit naar Jan Smit, maar gelukkig kon de nieuwste coach daarom lachen. Maar nu blijkt er toch weer een fikse ruzie te zijn ontstaan tussen de coaches.

En dit keer is Anouk niet van de partij. Het zal gaan om een heus gevecht tussen Ali B en Waylon. 

Knokpartij tussen coaches

In Shownieuws onthult Albert Verlinde de ruzie tussen de twee die achter de schermen heeft plaatsgevonden. 'Wat is er gebeurd? Een echt daadwerkelijke knokpartij', begint Albert zijn verhaal. Van verschillende bronnen heeft hij meegekregen dat er echt is geknokt tussen twee coaches.

Verkeerde vraag 

'Het gaat om Waylon en Ali B.' En dat is een grote shock voor de presentatoren bij Shownieuws. 'Ze waren gewoon bezig met de opnames. Blijkbaar stond er op het podium een echt 'typische Jan Smit-kandidaat'. En die kwam bij Ali B terecht. Waylon vond dat hij bij Jan Smit moest zijn en vroeg aan Ali waarom hij koos voor die jongen. Maar die vraag viel blijkbaar verkeerd bij de rapper.'

Helemaal geflipt 

Albert verteld dat het in de pauze echt mis ging: 'Het is pauze. Waylon is al op het toilet en Ali B komt aanlopen. En daar flipt hij helemaal. "Wat ben je aan het doen? Dit is hoe ik werk en dat begrijp je niet!" Blijkbaar kwam Ali heel dicht bij Waylon staan en de zanger maakte toen de opmerking "Ik ruik je slechte adem".' Albert laat lachend weten dat het van Waylon zijn kant nog een grap kon zijn maar de rapper dat niet zo interpreteerde. 'Toen zijn ze op het herentoilet met elkaar op de vuist gegaan.' Bart Ettekoven is verbaasd: 'Ik vind dat helemaal niets voor hen?' Ook presentatrice Airen Mylene en Marije Knevel - die te gast is in de uitzending - zijn het daarmee eens.

Netjes uitgesproken

Toch hoeven de kijkers nu niet bang te zijn dat deze coaches niet bij de live show aanwezig zullen zijn. 'Er is iemand tussen de twee gekomen en die heeft de coaches uit elkaar gehaald. Verder is alles uitgesproken.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.