• Married at first Sight

Wéér nieuwe gezichten in komend seizoen Married at First Sight

Married at First Sight gaat in 2023 meteen van start (en wel met drie afleveringen!) Naast nieuwe koppels, verschijnen er ook nieuwe gezichten in het team van het programma.

Experts Married at First Sight

Niet alleen de experts zijn vernieuwd, ook duiker er nieuwe BABSen op.

RTL besluit het nieuwe seizoen van Married at First Sight wéér anders in te steken. Niet alleen zijn er dit jaar weer twee keer per week afleveringen van het trouwprogramma te zien, ook zijn er weer nieuwe experts aangenomen om de koppels te matchen. Zo schuift Anne Campagne - relatiecoach - dit seizoen aan bij de experts. 'Anne weet heel goed als je single bent, welke valkuilen er zijn. Dus zij is echt een goede coach', aldus Carlo Boszhard tegen RTL Boulevard. Oude bekenden Radboud Visser, Eveline Stallaart en Patrick van Veen zijn weer van de partij aankomend seizoen en mogen dit jaar zelfs mee op huwelijksreis met de kandidaten om alles nóg beter in banen te leiden.

Rouleren

Wie wel al jaren hét gezicht is van Married at First Sight is trouwambtenaar Mariëlle Jongmans. Zij heeft al een aantal succesvolle huwelijken op haar naam staan. Vorig jaar verschenen opeens Mildred Nijhove en oude bekende Jeroen Smits bij het altaar van het programma. Zij namen samen het stokje over van de in 2021 overleden trouwambtenaar Walter Vermeer. Toch zijn Mildred en Jeroen in januari niet meer te zien. 'Na zijn dood hebben we ervoor gekozen om te rouleren', laat RTL weten. 'Elk jaar ontvangen wij tientallen aanmeldingen van trouwambtenaren die graag mee willen doen. Op deze manier geven we zoveel mogelijk BABSen de kans om zo'n unieke bruiloft te mogen doen.' Daarom worden de aanstaande stellen dit jaar getrouwd door Eelco Schippers, Soraya de Bakker en natuurlijk Mariëlle. 

 

BABS MAFS
© Nander de Wijk / NT Visuals
BABS MAFS
© Nander de Wijk / NT Visuals

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!