• Showbizz

Weer meer dan een miljoen kijkers voor Marble Mania

Door Redactie
Weer meer dan een miljoen kijkers voor Marble Mania

Marble Mania blijft scoren. Het SBS6-programma had donderdagavond 1,16 miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek. Sinds de aftrap eind januari scoort het programma, waarin bekende Nederlanders de knikkerstrijd met elkaar aangaan, steeds boven de miljoen kijkers.

In Marble Mania nemen BN'ers het in verschillende teams tegen elkaar op in een knikkerwedstrijd. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en het commentaar wordt verzorgd door Jack van Gelder.

Plek 6

Het programma eindigde op plek 6 in de kijkcijferlijst van donderdag. Marble Mania moest programma's als het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,49 miljoen), het NOS Journaal van 18.00 uur op NPO 1 (1,62 miljoen), het Half acht nieuws op RTL 4 (1,4 miljoen), EenVandaag op NPO 1 (1,27 miljoen) en Dit was het nieuws op NPO 1 (1,17 miljoen) voor laten gaan.

TV Kantine

Ook de TV Kantine op RTL 4 passeerde de grens van een miljoen kijkers. In het programma werd De Slimste Mens nagebootst. Kijkers waren echter niet zo gecharmeerd van 'Rob Kemps'. Op Twitter werd die persiflage meerdere malen tot 'eng' en 'killerclown' bestempeld.

Bron: ANP | Beeld: SBS

Weer meer dan een miljoen kijkers voor Marble Mania

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.