Weer meer dan een miljoen kijkers voor Marble Mania

Door Redactie
Weer meer dan een miljoen kijkers voor Marble Mania

Marble Mania blijft populair. Het SBS6-programma had donderdagavond 1,28 miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek. Sinds de aftrap eind januari weet het knikkerprogramma steeds ruim een miljoen kijkers te bekoren.

In Marble Mania nemen bekende Nederlanders als Frank Dane en Ronald de Boer het in verschillende teams tegen elkaar op in een knikkerwedstrijd. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en het commentaar wordt verzorgd door Jack van Gelder.

Vijfde plek

Het programma eindigde op plek 5 in de kijkcijferlijst van donderdag. Marbla Mania volgde na de programma's EenVandaag op NPO 1 (1,37 miljoen), het Half acht nieuws op RTL 4 (1,52 miljoen), het NOS Journaal van 18.00 uur op NPO 1 (1,53 miljoen) en het best bekeken programma, het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,52 miljoen).

Bron: ANP | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.