Wéér aangifte tegen Frank Masmeijer

Door Redactie
Wéér aangifte tegen Frank Masmeijer

Frank Masmeijer ligt opnieuw onder vuur: dit keer niet om vermeende betrokkenheid bij drugshandel, maar omdat hij tijdens zijn vakantie in Benidorm een Nederlandse horecaonder- nemer zou hebben bedreigd. ‘Ik heb aangifte gedaan!’ Story onderzocht de kwestie.

Na maandenlang niets van de van drugshandel verdachte Frank Masmeijer te hebben vernomen, kwam de oud-quizmaster vorige week wederom in het nieuws: er doken videobeelden op vanaf zijn vakantieadres in het Spaanse Benidorm. Daarop viel te zien hoe Frank zijn twee jaar geleden opgenomen single Ik geloof in morgen in een Nederlands café ten gehore bracht. De video werd in meerdere media vertoond en de algehele conclusie was toch wel dat Frank de indruk wekte een borreltje te veel op te hebben. De maker van de beelden is de Rotterdamse vlogger en horecaondernemer Harry Kroesen, die al jarenlang in Benidorm woont.

Bedreiging

Nadat Harry de beelden op zijn Facebook-pagina plaatste, verspreidde het nieuws van de jolige Frank zich razendsnel door Benidorm, tot ergernis van de zingende presentator; Frank is immers vorig jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar en een geldboete van 43.000 euro wegens betrokkenheid bij grootschalige drugshandel en het hoger beroep van zijn strafzaak dient vanaf volgende maand. Dan is het niet handig feest-vierend in de media te verschijnen, ook al heeft dat niets met zijn strafzaak te maken. Frank belde daarom vlogger Harry op en vroeg hem de beelden van het internet te verwijderen. Volgens Harry bedreigde Frank hem daarbij dusdanig, dat hij niet anders kon dan aangifte bij de politie doen. Daarnaast nam Harry contact op met Nederlandse media, waarbij hij andermaal vertelde dat hij was bedreigd. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Wéér aangifte tegen Frank Masmeijer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders