Weduwnaar Edwin Spee brengt bijzondere ode aan Bibian Mentel

Door Redactie
Weduwnaar Edwin Spee brengt bijzondere ode aan Bibian Mentel

Op 29 maart is het een jaar geleden dat Bibian Mentel overleed. Haar sterfdag zal weduwnaar Edwin Spee niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en nog altijd zet hij haar werk voor haar stichting door. Daarbij wordt hij geholpen door... zijn nieuwe liefde!

De eerste sterfdag van Bibian wil haar weduwnaar Edwin niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Droom

Om die reden is haar stichting, waarvoor Bibians zoon Julian inmiddels veel werk verzet, de campagne Droom begonnen om geld op te halen. ‘Het was Bibians droom om gelijke kansen te creëren voor iedereen met een lichamelijke uitdaging. Die droom blijven wij nu voor haar realiseren.’ Edwin krijgt daarbij niet alleen hulp van Bibians zoon en zijn eigen kinderen, ook zijn nieuwe vriendin Mandy Luiten (38) helpt in de stichting mee.

Nieuwe liefde

De twee zijn nu ruim een half jaar samen. (...) Ook de kinderen van Edwin en Mandy kunnen goed met elkaar opschieten. ‘Laatst paste ik op haar jongste van acht, terwijl Mandy met mijn kinderen uit eten was. En met Mandy vertrok ik onlangs naar Oostenrijk, waar Julian een paar maanden aan het snowboarden is. Hij omarmde Mandy en zei letterlijk: Mama was de allerleukste, maar jij komt vlak daarna. We zijn echt een groot gezin. Ik zie ons ook echt samen oud worden. Mijn voorbeelden zijn Louis van Gaal en Dinand Woesthoff. Ook zij ontmoetten vlak na de dood van hun vrouw hun huidige partner. En zie hoe lang zij al samen zijn. Dat hoop ik voor Mandy en mij ook. Samenwonen doen we nu nog niet, maar dat zal in de toekomst zeker gaan gebeuren. Het belangrijkste is dat Mandy en ik allebei leven volgens Bibians credo: Pluk de dag! Want je weet nooit wanneer het voorbij is.’ 

Meer informatie over de Droom van Bibian Mentel: mentelityfoundation.org

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 9 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.