• De Roelvinkjes

Wederom nieuwe tegenslag voor Donny Roelvink

Alsof het allemaal nog niet genoeg is geweest, krijgt Donny Roelvink maandag wederom een nieuwe tegenslag te verduren.

Donny Roelvink

Na een ernstig ongeluk een aantal maanden terug en de diagnose van teelbalkanker is Donny Roelvink (25) weer medisch getergd, zo maakte hij maandag op Instagram bekend. 

'We beginnen de week weer top', zo vertelt Donny op zijn Instagram Story. Hij deelt daarop een foto waar te zien is dat hij behandeld wordt door een fysiotherapeut. 'Vanochtend door mijn rug gegaan tijdens het squaten met als gevolg een verschoven tussenwervelschijf', aldus de Roelvink-telg. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Donny Roelvink
© Instagram Donny Roelvink

Ongeluk

Maar de nieuwe tegenslag is niet het enige waar Donny van moet herstellen. Afgelopen jaar werd Donny tijdens het opnemen van een fitnessvideo overreden door een Hummer. Hij moest daardoor naar het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Omdat hij zo fit is, kwam Roelvink er gelukkig snel weer bovenop, maar daarmee lijkt zijn lijden nog steeds niet over te zijn...

Teelbalkanker

Onlangs maakte de realityster namelijk ook nog eens bekend dat er bij hem teelbalkanker gediagnostiseerd is. Hij deelde het bericht vanuit het ziekenhuis en is meteen geopereerd. Eind december liet hij weten 'echt in een bizarre sneltrein gezeten' te hebben. 'Maar hopelijk is hij nu weer tot stilstand gebracht'.

Roelvink schreef dat naar aanleiding van het krijgen van de uitslag van het onderzoek. 'Hoe gek het ook klinkt is mijn scenario het beste wat je kan hebben', schreef hij. Eerder kreeg Donny al te horen dat hij geen verdere uitzaaiingen had, maar was het nog wel de vraag of hij nabehandelingen moest krijgen. De zoon van Dries zei destijds geen chemotherapie nodig te hebben. In plaats daarvan adviseerden artsen hem om 'waakzaam te wachten'.

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!