• Showbizz

Waylon wil The Voice terug op de buis: 'Ik hoop dat ik dan weer in die stoel zit'

Door Redactie
Waylon wil The Voice terug op de buis: 'Ik hoop dat ik dan weer in die stoel zit'

Waylon zou het mooi vinden als The Voice uiteindelijk terugkeert op de buis, maar hij houdt er geen rekening mee. Dat vertelde hij zaterdagnacht in gesprek met Özcan Akyol in het NPO Radio-1 programma Onze Man In Deventer.

'Ik heb werkelijk geen idee wat ze met The Voice van plan zijn. Ik hoop dat het terugkomt. Ik hoop ook dat ik dan weer in die stoel zit', vertelde Waylon in het radioprogramma. 'Al is het maar voor het gevoel om het nog een keer af te maken.'

Terugkeer van The Voice

Het twaalfde seizoen van The Voice Of Holland werd van de buis gehaald, toen het programma BOOS met meldingen van seksueel grensoverschrijdend binnen het zangprogramma naar buiten kwam. Erg jammer voor de medewerker die zo hard hebben gewerkt aan het programma en met name voor de kandidaten die dit seizoen meededen. Maar volgens Waylon ligt dit seizoen wel 'redelijk in de prullenbak'. Hij zou het wel mooi vinden als de talentenjacht uiteindelijk terugkeert op de buis. En vooral om 'de eer' van het programma te herstellen. 'Ook voor de eer van de medewerkers die wél hun best gedaan hebben en altijd oké waren. En dat is absoluut het merendeel.'

'Legitiem' om lopende reeksen af te maken

Ook presentator Martijn Krabbé hoopt op een terugkeer van The Voice. Dat vertelde hij vorige week aan RTL Boulevard. Hij vindt het 'legitiem' om zelfs de lopende reeksen van de talentenjacht af te maken. Krabbé zegt dat er veel kandidaten waren die al een heel eind op weg waren in de shows. Tot aan de kwartfinales hadden ze volgens hem al alles meegemaakt. Dat geldt ook voor de deelnemers aan The Voice Kids. Hij noemt het programma 'een competitie'.

Verplicht aan deelnemers

Als die mogelijkheid er is, zou het legitiem zijn om de competitie af te maken', zegt de presentator. Mede-presentatrice Chantal Janzen valt hem bij. 'Het zou wel mooi zijn', zegt ze. Janzen maakt het dan niet zoveel uit of zij en Krabbé bij de uitzendingen betrokken zijn. 'We zijn het aan de mensen verplicht', stelt Krabbé.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.