• Liefde

Waylon reageert op geruchten vreemdgaan: 'Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk'

Door Redactie
Waylon reageert op geruchten vreemdgaan: 'Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk'

Waylon wordt beschuldig van vreemdgaan tijdens de tweede zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. Dit maakten de roddelkanalen Life of Yvonne, van Yvonne Coldeweijer, en Juice Channel gisteren bekend. De zanger gaat diep door het stof en reageert nu op Instagram. 

Zo laat Waylon weten dat hij het 'verkloot' heeft.

'Onvergeeflijk'

'Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi', begint de zanger zijn verhaal. 'Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.'

Spijt

'Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen', vervolgt Waylon. 'Ik ben een lul! Het spijt me Biebs', aldus de zanger. 

Tekst gaat verder na de post. 

Bedrogen

Roddelkanalen Juice Channel en Life of Yvonne maakten donderdag bekend dat Waylon Bibi zou hebben bedrogen. Dat zou volgens Coldeweijer plaats hebben gevonden toen Bibi hoogzwanger was. Het tweede kindje van Waylon en Bibi kwam vorige maand ter wereld.

Bron: Shownieuws, ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.