Waylon openhartig over vreemdgaan: ‘Meeste spijt om verdriet Bibi te zien’

Door Fleur Hartman
Waylon openhartig over vreemdgaan: ‘Meeste spijt om verdriet Bibi te zien’

Zanger Waylon (42) lag afgelopen zomer onder vuur toen bekend werd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman (31) bedrogen had, drie weken na de geboorte van zoontje Chester. In een voorfragment van Boerderij Van Dorst vertelt hij openhartig over de afgelopen heftige periode.

Niet per se chique

‘Dat was niet per se chique’, begint Waylon zijn verhaal. ‘Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft. We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. Het is best wel een heftige periode geweest, omdat je toch, je hebt net drie weken een kindje. Je zit middenin een kraamperiode en dan komt dit naar buiten. Dat was een heleboel. Daar heb ik het meeste spijt van, om haar (Bibi, red.) verdriet te zien.’

Eerste keer

Waylon vertelt dat het de eerste keer was dat het stel ermee te maken kreeg. ‘Maar niet de eerste keer dat je vreemd bent gegaan?’, vraagt Raven. ‘De eerste keer dat het naar buiten is gekomen’, voegt ze lachend toe. ‘Hoe ouder je wordt, hoe meer je erachter komt dat er bepaalde dingen zijn die je niet zelf kan oplossen. En als je daarmee blijft lopen, ja, dan ontstaan er demonen in je hoofd. En dan kan een mens weleens rare acties ondernemen.’

Heel heftig

‘Dus als je vraagt: hoe is het thuis in zo’n periode? Heftig, heel heftig. Maar goed, we hebben wel gekozen voor elkaar en voor het gezin.’ Waylon vertelt dat ‘de liefde nog altijd groter is dan de haat’. ‘Wij gaan met elkaar verder. Wij zijn gewoon nog steeds verliefd op elkaar’, besluit de zanger.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.