• Liefde

Waylon in nieuw programma openhartig over affaire en relatie met Bibi Breijman

Door Redactie
Waylon in nieuw programma openhartig over affaire en relatie met Bibi Breijman

De ene keer staat Waylon recht in de spotlights (en niet altijd op de beste manier) en de andere keer doet hij liever even een stapje terug. In het nieuwe programma Vuur is hij openhartig over zijn relatie met Bibi Breijman.

In het nieuwe RTL-programma Vuur gaan de makers, onder leiding van presentator Robin Leféber, op zoek naar vuur in de breedste zin van het woord. Waylon heeft genoeg vurige momenten gekend in zijn carrière én zijn privéleven en komt daarom knus bij de vuurkorf zitten om te praten over zijn leven.

Relatie met Bibi Breijman

Een groot deel daarvan is natuurlijk zijn vriendin (en realityster) Bibi Breijman, met wie hij twee kinderen heeft. Waylon is daarom openhartig over zijn relatie. Ook na de affaire.

Affaire

In een teaser, die RTL Boulevard mocht delen, is Waylon vrij emotioneel te zien. In de aflevering mag de zanger twee nummers kiezen die voor hem gaan over vurige momenten in zijn leven. Daarbij kiest hij het liedje Thanks but no thanks, waarin de zanger al open is over zijn ontrouw. 'Het liedje gaat over het vuur afwijzen en dat zou ik misschien ook vaker moeten doen in het leven', vertelt hij. Hij lijkt hiermee te doelen op de affaire; een onderwerp dat hij in de media niet uit de weg gaat.

Vuur centraal

In het nieuwe format van RTL staat het element vuur centraal. En dat kan natuurlijk symbolisch zijn, maar het programma neemt het ook wel behoorlijk letterlijk. 'Het is echt een knotsgek format', aldus Luuk Ikink aan de desk bij RTL Boulevard. De presentator gaat namelijk op zoek naar vuur in interieur, food en leven, waarin iedere aflevering een speciale gast centraal staat. Waylon is de eerste gast die voor het knisperende vuurtje mag plaatsnemen. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.