Waylon hoopt nog steeds op terugkeer ‘The Voice of Holland’

Waylon hoopt nog steeds dat The Voice kan terugkeren op televisie, ondanks de onthullingen van wangedrag bij het programma. 

waylon

Dat zegt de zanger, die zes jaar als coach te zien was bij The Voice, zaterdag in het AD.

Vervolg The Voice

Waylon zegt dit vooral te hopen voor ‘de medewerkers die wel met veel toewijding en liefde aan The Voice hebben gewerkt. Zij verdienen dat. En voor de kandidaten van de laatste serie zou het heel fijn zijn als er voor hen nog een vervolg zou zijn.’

Niets mee te maken

Het jurylid beklemtoont dat die kandidaten ‘helemaal niets te maken hebben met wat er is gebeurd. Zij zijn wel heel abrupt uit de molen geworpen. Er zat een aantal grote talenten tussen. The Voice blijft natuurlijk nog steeds een gigantisch platform om jezelf te presenteren.’

Programma stopgezet

Het programma werd bijna een jaar geleden stopgezet na onthullingen van wangedrag door het programma BOOS van Tim Hofman. Programmadirecteur Peter van der Vorst van RTL liet recent in Veronica Superguide weten dat de kans ‘heel klein’ is dat het laatste seizoen ooit nog wordt uitgezonden. Hij beklemtoonde wel dat hij eerst de onderzoeken afwacht die nog lopen.

Gat opvullen

Chantal Janzen moest 'het gat' dat viel door de situatie bij The Voice of Holland opvullen, zo vertelde ze in gesprek met het AD. 'Toen was er nog niets aan de hand met The Voice. Toen dat wegviel, moest er een gat gevuld worden', vertelt de 43-jarige presentatrice over het moment dat ze aankondigde minder op tv te verschijnen.

'You take one for the team. Als Peter (van der Vorst, directeur content RTL, red.) dan belt, zeg je niet: zoek het maar uit.' Janzen nam de presentatie van Beat The Champions, Blow Up, Fout Maar Goud en een extra Oh wat een jaar op zich.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!