Waylon geeft voor het eerst relatie update na vreemdgaan Bibi

Waylon

Waylon geeft bij Khalid & Sophie een update over de huidige status van zijn relatie met Bibi. De zanger vertelt dat het momenteel 'gelukkig heel goed' gaat. 

Waylon vertelt dat het momenteel 'lekker rustig' is thuis. De zanger grapt dat dit voor hem 'ook weleens lekker voelt.' 'Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen', laat hij vervolgens weten. 

André Hazes

Sophie Hilbrand wil Waylon horen of hij zich wellicht herkent in het turbulente leven van André Hazes. Tot op zekere hoogte kan Waylon dit zeker. 'Misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel.'

Relatie

Bibi en Waylon hebben samen twee kinderen, dochter Teddy (4) en zoon Chester (7 maanden). Vorig jaar kwam de relatie van Waylon en Bibi onder een vergrootglas te liggen, de zanger zou namelijk tijdens haar zwangerschap zijn vreemdgegaan. Waylon trok publiekelijk het boetekleed aan en sprak openlijk over de 'demonen' in zijn hoofd en de erectie problemen die hij destijds had. Desondanks vinden de twee samen door middel van relatietherapie een weg en houdt de relatie stand. 

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!