Waylon geeft eerste update na vreemdgaan: 'Wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen'

Door Redactie
Waylon geeft eerste update na vreemdgaan: 'Wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen'

Zo'n twee weken geleden kwam Waylon met een statement naar buiten, nadat er geruchten rondgingen over vreemdgaan. Deze bevestigde de zanger, waarnaar er een stortvloed aan reacties over de zanger heen kwamen. De post op Instagram is inmiddels verwijderd, maar hoe zit er nu tussen hem en Bibi?

Voor de camera van RTL Boulevard, spreekt de zanger zich voor het eerst uit sinds dat zijn acties aan het licht zijn gekomen.

Update na vreemdgaan 

'Het gaat goed, het gaat goed', verzekert Waylon. 'Ik heb een statement gedaan naar aanleiding van alle geruchten. En daar wil ik het ook bij laten.' Toch verwijderde de zanger zijn statement op Instagram. Daarover zegt hij: Vervuiling is nooit leuk.

Gezinsvakantie 

Ondanks dat hij het bij zijn eerdere online reactie wilde laten, laat Waylon toch wel iets los over de huidige relatie met Bibi en zijn gezin. 'Verder is dit een privékwestie van ons en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.' Ze gaan dan ook nog gewoon weg met elkaar deze zomer. 'Absoluut met het gezin op vakantie', zegt hij kort en krachtig. 'Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.