Waylon en Bibi in relatietherapie: 'Ik ben een ongelooflijke domme lul geweest'

Door Redactie
Waylon en Bibi in relatietherapie: 'Ik ben een ongelooflijke domme lul geweest'

In een gesprek met radiozender 100% NL zegt Waylon dat hij 'een ongelooflijk domme lul' is geweest. Hij ging vreemd terwijl zijn vrouw Bibi zwanger was.

Afgelopen zomer kwamen verschillende juicekanalen met het gerucht dat Waylon zijn zwangere vrouw had bedrogen met een ander. Kort daarna kwam Waylon met een statement waarin hij zei dat hij 'het verkloot' had. Om hun relatie te redden zijn de twee nu in therapie gegaan. 'En daar komen wij gewoon weer beter uit', zegt hij.

Sterker uitgekomen

'Het betekent óók, dat als zoiets op je afkomt en zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten. Je kunt heel erg gaan balen en terugvuren, maar je kunt ook bij jezelf denken: misschien word ik hier wel een beter mens van.' Volgens Waylon zijn ze er in ieder geval sterker uitgekomen. 'Niemand kan ons ook nog iets maken. We staan aan de goede kant.'

Jinek gecanceld

De afgelopen tijd liet de zanger weinig los over zijn privéleven. In september zou Waylon aanschuiven bij Jinek om te vertellen over de privékwestie, maar hij zei het op het laatste moment af. 'Er is vanuit de (show)media - vooraf - zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien', liet een woordvoerder van RTL destijds weten. Wel schoof hij in oktober aan bij Humberto. Die hoorde Waylon uit over het vreemdgaan.

Vader van mijn kinderen

Kort na de onthulling zei Bibi 'verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock' te zijn. Ook had iedereen er een mening over en kwam er heel veel negativiteit haar kant op. Dat vond ze het zwaarst van allemaal. Toch zei ze toen al: 'Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.'

Nieuw programma

Niet alleen bij Humberto en op de radio spreekt Waylon over zijn fouten. Ook in het nieuwe programma Vuur is hij openhartig over zijn relatie met Bibi Breijman. In het RTL-programma Vuur gaan de makers, onder leiding van presentator Robin Leféber, op zoek naar vuur in de breedste zin van het woord. Waylon heeft genoeg vurige momenten gekend in zijn carrière én zijn privéleven en komt daarom knus bij de vuurkorf zitten om te praten over zijn leven. In een teaser, die RTL Boulevard mocht delen, is Waylon vrij emotioneel te zien. In de aflevering mag de zanger twee nummers kiezen die voor hem gaan over vurige momenten in zijn leven. Daarbij kiest hij het liedje Thanks but no thanks, waarin de zanger al open is over zijn ontrouw. 'Het liedje gaat over het vuur afwijzen en dat zou ik misschien ook vaker moeten doen in het leven', vertelt hij. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.