• Showbizz

Waylon en Bibi in de wolken met zoontje Chester

Door Redactie
Waylon en Bibi in de wolken met zoontje Chester

Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man’. Met die woorden maakte Waylon (42) bekend dat hij en grote liefde Bibi Breijman (30) de trotse ouders zijn geworden van zoontje Chester.

‘Magisch. Chester heeft plaatsgemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik', schreef Bibi op haar beurt op social media.

Hyperemesis gravidarum

Bibi heeft geen gemakkelijke zwangerschap achter de rug. De zangeres leed aan hyperemesis gravidarum, een ernstige vorm van misselijkheid en overgeven tijdens de zwangerschap waar ze ook door werd geteisterd toen ze in verwachting was van dochtertje Teddy (3). Ze belandde meermaals in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen, want Bibi hield nog geen slok water binnen. Toen dat eindelijk wat afnam, kreeg ze bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel. Waylon en Bibi hebben dan ook getwijfeld of ze nog voor gezinsuitbreiding zouden gaan. En gelukkig ging het de laatste maanden een stuk beter met Bibi.

Groot gezin

Bibi mag dan zo ziek geweest zijn dat ze zelfs dagenlang in een donkere kamer moest liggen, het houdt haar niet tegen te dromen van een nog groter gezin. ‘Ik zou andere vrouwen die twijfelen over een tweede omdat ze hetzelfde probleem als ik hebben of bang zijn het te krijgen, op het hart willen drukken er gewoon voor te gaan. Het komt goed. Ik zou zelfs wel een derde willen als het me gegund is.’ Maar eerst maar genieten van hun tweede kindje, dat ze nu hebben mogen verwelkomen. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.