Waylon en Bibi Breijman genieten samen van quality time in Italië

Waylon en Bibi Breijman genieten samen in Italië.

Bibi Breijman en Waylon
© BrunoPress

Waylon en Bibi Breijman zijn samen naar Italië vertrokken om te genieten van een tijdje met z'n tweeën. Via Instagram deelt Breijman meerdere foto's, gemaakt tijdens hun trip. Hun dochter Teddy en zoon Chester zijn niet mee op reis naar Italië.

Op de eerste foto is te zien hoe de twee ergens op hun vakantiebestemming zitten. 'Yes, lente!', schrijft Breijman daarbij. Bij een volgende foto grapt Breijman dat 'Willy' bijna 50 jaar is. Waylons echte naam is Willem Bijkerk.

Bucketlist cadeautjes

De twee zijn uit eten gegaan bij driesterrenresraurant Osteria Francescana in de Italiaanse plaats Modena. Dat restaurant staat al meerdere jaren hoog genoteerd in The San Pellegrino World's 50 Best Restaurants. 'Hierna zijn de Bucketlist cadeautjes op', aldus Breijman.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen. 

Bibi Breijman en Waylon
© Instagram Bibi Breijman
Bibi Breijman en Waylon
© Instagram Bibi Breijman
Bibi Breijman en Waylon
© Instagram Bibi Breijman

Relatie

Bibi en Waylon hebben samen twee kinderen, dochter Teddy (4) en zoon Chester (8 maanden). Vorig jaar kwam de relatie van Waylon en Bibi onder een vergrootglas te liggen, de zanger zou namelijk tijdens haar zwangerschap zijn vreemdgegaan. Waylon trok publiekelijk het boetekleed aan en sprak openlijk over de 'demonen' in zijn hoofd en de erectie problemen die hij destijds had. Desondanks vinden de twee samen door middel van relatietherapie een weg en houdt de relatie stand. 

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!