Waylon emotioneel bij Beau over The Voice-misstanden: 'Dat neem ik mezelf bijna kwalijk'

Door Redactie
Waylon emotioneel bij Beau over The Voice-misstanden: 'Dat neem ik mezelf bijna kwalijk'

Waylon heeft vrijdag aan tafel bij Beau op RTL 4 geëmotioneerd gereageerd op de misstanden bij The Voice of Holland. De coach van het talentenprogramma was zichtbaar aangeslagen toen hij vertelde dat hij nooit iets heeft gemerkt van grensoverschrijdend gedrag of machtsmisbruik achter de schermen.

'Ik loop daar zes jaar rond. Ik heb nooit iets gezien of gemerkt en dat neem ik mezelf bijna kwalijk', zei de zichtbaar emotionele zanger bij Beau van Erven Dorens aan tafel. 

Veilige plek

'Ik ben niet schuldig, maar op het moment dat zoiets gebeurt voel je je er wel schuldig over dat je blijkbaar voor je eigen kandidaten, want er zijn ook mensen uit mijn teams waar wat mee gebeurd is, niet in staat bent geweest om hen een veilige plek te geven. Dat neem ik mezelf wel kwalijk.'

'Iedereen heeft een machtspositie'

Waylon zei ook dat hij vindt dat iedereen bij The Voice of Holland, of dat nu de mensen van de make-up of de muzikaal leider, zich moet realiseren dat ze een machtspositie hebben. 'Voor iedereen die die deur van The Voice binnenkomt, heb jij een machtspositie. En dan heb je een verantwoording. En heb je met je poten ten alle tijden af te blijven van iedereen. Ook met je woorden moet je op normale manier met je werk omgaan. Dat heb ik altijd gedaan. En daarom doet het extra pijn.'

Kandidaten verder helpen

Waylon schoof bij Beau aan met twee deelnemers aan het laatste, stopgezette seizoen van The Voice. Hij wil proberen deze mensen ook zonder het programma toch te helpen verder te komen in de muziek.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.