Waylon definieert zijn 'demonen': 'De boel daar beneden werkte gewoon niet meer lekker'

Waylon definieert zijn 'demonen': 'De boel daar beneden werkte gewoon niet meer lekker'

Waylon heeft zondag in het tv-programma Boerderij Van Dorst toegegeven dat het 'niet per se chic' was dat hij vreemdging tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. Toch denkt hij dat ze er - na de nodige therapie - samen uit gaan komen.

'We gaan dit overleven, dat hebben we met elkaar afgesproken.' Ook gaf hij uitleg over de 'demonen' waar hij mee kampte ten tijde van zijn vreemdgaan.

Sterk met z'n tweeën 

Waylon ging niet in therapie omdat hij Bibi niet meer leuk of aardig zou vinden, maar omdat hij het op wilde lossen. 'Het was heel heftig, maar de liefde is nog altijd groter dan de haat', aldus de zanger. 'We gaan met elkaar verder, we zijn nog steeds verliefd. We zijn sterk met z'n tweeën. We gaan dit overleven, dat hebben we met elkaar afgesproken.'

Demonen

In een inmiddels verwijderd bericht op Instagram bevestigde Waylon kort na de geboorte van zijn tweede kindje in mei dat hij tijdens de zwangerschap van Bibi was vreemdgegaan. Destijds wijdde hij zijn vreemdgaan aan 'demonen' waar hij in zijn hoofd mee kampte. Over deze demonen geeft hij in Boerderij Van Dorst ook uitleg. 'Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte', bekent de zanger. 'Weet je hoe fucked up dat is? Het is geen excuus, verre van, maar het is wel de demon waar ik het over had. Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelofelijk stomme fout heeft gemaakt, die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat nog een veel groter probleem heeft veroorzaakt', zegt hij over zijn vreemdgaan. Waylon handelde naar eigen zeggen 'vanuit paniek'. 'Het is heel heftig om als man te ervaren 'hé fuck, m'n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?'. Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen.'

Rokkenjager 

Op Ravens vraag of hij vaker is vreemdgegaan krijgt de kijker geen duidelijk antwoord. Hij zegt dat hij 'met een gerust hart kan vertellen dat hij geen rokkenjager is'. 'Een labrador dan?' vraagt Raven. Nee dat ook niet, maar 'uiteindelijk ben je ook gewoon een mens die dealt met bepaalde dingen'. Eentje die 'zijn problemen oploste met nog meer problemen'.

Bron: ANP, Veronica Superguide | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.