Waylon bijt van zich af na kritiek op Queen-set

Door Redactie
Waylon bijt van zich af na kritiek op Queen-set

Waylon heeft via Twitter van zich afgebeten nadat er op sociale media kritiek klonk op zijn 21 minuten durende optreden in De Wereld Draait Door. De meningen waren nogal verdeeld toen hij de legendarische set die Queen speelde tijdens Live Aid in 1985 ten gehore bracht. De zanger zag zich, iets gepikeerd, genoodzaakt om voor zichzelf op te komen.

Waylon speelde achter elkaar de nummers Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You en We Are The Champions. Het optreden verdeelde de tv-kijker tot op het bot. De ene helft vond het super en de andere helft was er absoluut niet over te spreken.

'Dat gebeurde Freddie ook'

'Heb zojuist DWDD teruggehoord. Enkele uitschieters', geeft Waylon toe. 'Maar geloof me, dat gebeurde Freddie ook regelmatig! Waarom? Omdat het live is zonder autotune. Dat bent u natuurlijk allang niet meer gewend?! Wilt u alles weer perfect horen? Morgen is de Voice weer op tv, kunt u verder zeiken.'

Geen Mercury

'En het klopt dat ik Freddie Mercury niet ben... En daar ben ik oprecht heel gelukkig mee!', vervolgde Waylon. 'Voor alle lieve mensen die het in ieder geval konden waarderen... Wij danken u!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders