• Oranjes

Wauw! Koninklijk gezin deelt prachtige Koningsdag-foto

Door Redactie
Wauw! Koninklijk gezin deelt prachtige Koningsdag-foto

Koning Willem-Alexander viert vandaag zijn 52ste verjaardag en het koninklijk gezin heeft al de allereerste Koningsdag-foto gedeeld. En wat voor een! Het hele gezin staat er stralend op. 

Foto

Op de foto zien we het koninklijk gezin volop stralen in vrolijke, zomerse outfits. Bij de foto staat: "Met mijn gezin op weg naar Amersfoort. Wij zijn benieuwd naar alle verhalen uit de stad en regio. Iedereen een mooie Koningsdag!” – WA".

Dagplanning Amersfoort

Koning Willem-Alexander viert vandaag zijn 52ste verjaardag in Amersfoort. Tijdens een wandeling van ruim een kilometer presenteert de stad zich aan de jarige koning en zijn gezin. Ze krijgen theater, muziek en verhalen voorgeschoteld. De route gaat van het Mariënhof aan de Kleine Haag naar het Eemplein, waar na het koninklijke bezoek een feest van start gaat met optredens van onder anderen Maan en Jan Smit. 

Bij de Onze Lieve Vrouwetoren (ook wel de 'Lange Jan' genoemd) ontmoeten de koning en zijn familie honderd 'lieve vrouwen' die voor anderen zorgen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of mantelzorger. Verderop kunnen ze kijken naar freerunners, straatvoetballers, dansers en basketballers en voert operagezelschap Holland Opera een korte scène op.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP