Wauw! Heleen van Royen verbluft volgers met afgetraind lichaam

Heleen van Royen zegt 'sorry voor de spam', maar verbluft haar volgers wederom met een kiekje van haar afgetrainde lichaam.

Heleen van Royen
© Brunopress

Heleen deelt geregeld foto's en filmpjes van hoe ze elke keer hard aan het werk is in de sportschool. 'Sorry voor de spam', schrijft ze onder een nieuwe post op Instagram waarin ze haar fitte lichaam laat zien. 'Ik kan het zelf amper geloven'. 

'Bijna vijf weken bezig. Oké, ik had vooraf buikvet laten wegvriezen, dat was een shortcut', geeft de schrijfster wel toe. 'Maar om het resultaat te behouden aan de gang gegaan met gezonde voeding, krachttraining en cardio. Hartstikke trots'. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Inspiratie

Ondanks dat Heleen vooral voor zichzelf traint, hoopt ze ook haar volgers te inspireren en te motiveren om ook te beginnen met krachttraining. 'Je kunt op elke leeftijd starten. Je hebt maar één lichaam, wees er zuinig op. Goed om te weten: voeding is 70% van het resultaat. Als je wilt afvallen, moet je minder eten dan je verbruikt. ❤️ 💪🏻', zo geeft de schrijfster haar fans nog mee. 

Verbluft

De reacties onder Heleen's post stromen binnen. Van Royen krijgt veel complimenten, maar ook veel vragen van haar volgers. 'Echt zó knap van je! Wil ik ook!', zo schrijft iemand. 'Yes girl yes! Just show it!! You’re doing GREAT!!! 💪💪💪', zegt weer een ander. 'Knap hoor; dat sowieso… wil je dan ook eens delen hoe váák en hoe lang je traint…?', vraagt iemand zich nog af. 

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!