• Liefde

Wat mooi: Nicolette van Dam en Bas Smit blikken terug op bruiloft van zes jaar geleden

Wat mooi: Nicolette van Dam en Bas Smit blikken terug op bruiloft van zes jaar geleden

Het is dit weekend zes jaar geleden dat Nicolette van Dam en Bas Smit elkaar het jawoord gaven. Dit moet natuurlijk gevierd worden, en Nicolette blikt met een mooie video terug op deze sprookjesachtige dag.

Liefdesbubbel

'Oh, wat zou ik graag even terugstappen in de deze liefdesbubbel… Toen we trouwden in Spanje met al onze dierbaren om ons heen. Hele weekend met z’n allen gehuild en gelachen. Het was zo liefdevol! ♥️ Vandaag 6 jaar geleden ♥️ Forever together', aldus de zes jaar getrouwde Nicolette op haar Instagram. Ook Bas plaatste vandaag een foto van de bijzondere dag, zes jaar geleden. '4-7-2015 ?❤️', schrijft hij erbij.

Daten

De twee hebben elkaar leren kennen doordat Nicolette verkering had met de eigenaar van een restaurant waar Bas regelmatig kwam. Smit besloot zijn grote liefde net zolang te stalken tot ze uiteindelijk 'ja' zei tegen een date. 'Ken je dat verhaal over een lid van de band Abba? Dat uiteindelijk met haar stalker trouwt? Nou, dat dus. Het was vrij extreem. Ik vertelde aan iedereen die het wilde horen dat Nicolette mijn vrouw ging worden', aldus Bas.

Gezin

Nicolette en Bas verloofden zich al in 2011, maar trouwden dus pas in 2015. Op 1 juli voor de wet, en 3 juli met een groot feest. Samen hebben Nicolette en Bas twee kinderen: Lola-Lily en Kiki-Kate Smit. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.