• Volendam
  • Liefde

Wát lief: Jan Dulles deelt eerste foto van zoontje en dochtertje samen

Door Redactie
Wát lief: Jan Dulles deelt eerste foto van zoontje en dochtertje samen

In de nacht van woensdag op donderdag kwam het dochtertje van Jan Dulles en zijn vriendin ter wereld. Jan deelt zaterdagmiddag voor het eerst een lieve foto van zijn kersverse dochter Lina en zoontje James samen. De post krijgt veel enthousiaste reacties.

Vorige week was het dan eindelijk zover: Jan Dulles en zijn vriendin werden ouders van een prachtige dochter met de naam Lina. Het stel is dolgelukkig en ook haar broer is trots op zijn kleine zusje. Dulles deelt een zoet kiekje van de twee samen:

De tekst gaat verder onder de foto. 

Reacties

De post krijgt een hoop hartverwarmende reacties. Zo zegt iemand:  'Ach lieffies ❤️ Wat zal er toch in het koppie van James rondgaan? Lieve grote broer'. Ook zegt iemand: 'Ik ben zo blij voor jullie. Vorig jaar zat ik op kerstavond met een brok in mijn keel jullie post te lezen. Ik vergeet het nooit meer, raakte me zo enorm. Om dit beeld nu te zien is hartverwarmend!'

Zware tijd

In deze laatstgenoemde reactie heeft de betrokken volger het over de emotionele rollercoaster waar Jan en zijn vriendin door heen gingen vorig jaar. Het stel moest namelijk afscheid nemen van hun 3-maanden oude dochtertje Donna. Zij overleed plotseling door een scheurtje in haar middenrif. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.