Wat is er met Quintis Ristie gebeurd?

Iets langer dan tien jaar geleden was Quintis Ristie niet van de buis weg te slaan. Hij dook op in de Lekker van Lassie-reclames en was bovendien de eerste presentator van Echte Meisjes in de Jungle. Wat doet hij nu?

Quintis Ristie
© Brunopress

Voordat hij het legendarische gevecht tussen Michella Kox en Amanda Balk in Echte Meisjes in real life aanschouwde, had Quintis al redelijk wat tv-ervaring. De presentator had jarenlang een vaste rubriek in het amusementsprogramma Raymann is Laat, van Groeten uit Paramaribo en Quintis valt af tot Quintis en het geheim van de single vrouw en Quintis op weg naar de Olympische Spelen.

Carrière

Het programma van Jörgen Raymann lanceerde zijn carrière en toen ging het hard. Quintis scoorde ook acteerrollen, zoals die van Romano Hartseer in de politieserieserie Van Speijk op de Belgische zender Tien en conciërge Oscar de Wit in de populaire tienerserie SpangaS. Ook was hij te zien in de films Kikkerdril en Alibi. In 2011 kreeg hij zelfs zijn eigen programma, Echte Meisjes in de Jungle. Maar waar veel tv-kijkers hem nog steeds van kennen is van de reclames van rijstmerk Lassie.

Duizendpoot

De presentatie van de reboot van Echte Meisjes neemt hij niet voor zijn rekening (dat doet Valerio Zeno), de afgelopen jaren is hij nauwelijks op tv geweest. Dat betekent niet dat hij de showbizz vaarwel heeft gezegd. Quintis is nog steeds te boeken als presentator en acteur, en ook in te huren als coach of als adviseur bij het ontwikkelen van radio- en tv-programma. Ook is hij mede-oprichter van MSradio Suriname, een digitaal radiostation met 100% Surinaamse muziek. Een duizendpoot die vást wel weer op ons tv-scherm opduikt, gokken we.

Zo ziet Quintis er nu uit: 

Quintis Ristie
© Brunopress

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Emma de Wijer

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!