Wat is er écht loos met Katja?

Door Redactie
Katja Schuurman rtl4

Dat Katja Schuurman vrijwillig weken aan één stuk verdwijnt om yogalessen te volgen zónder al die tijd haar dochter Sammie te kunnen zien, dat is opmerkelijk. En wie alle opmerkelijke puzzelstukjes van de afgelopen periode bij elkaar legt, gaat nog méér twijfelen aan dat verhaal...

Een plotselinge ‘verdwijning’ van de tv-ster die eerder werd verklaard met het verhaal dat zij er zelf voor zou hebben gekozen om zich een tijdje helemaal af te zonderen in zogenaamde yoga-retreat. Een verklaring die door mensen die Katja een béétje kennen nauwelijks serieus werd genomen. Zij weten immers hoe vreselijk zij het vindt langere tijd weg te zijn bij haar dochtertje Sammie (9). Bijna niemand in haar directe omgeving geloofde er dan ook echt in dat Katja vrijwillig voor langere tijd van huis zou gaan. En inmiddels heeft Story uit meerdere hoeken het opzienbarende verhaal bereikt dat er inderdaad weinig klopt van het yogaverhaal. Wel zou het mannenidool op een plek zijn waar ze inderdaad keihard aan zichzelf aan het werken is. En wel, zo menen bronnen te weten, om haar onstuitbare zucht naar seksuele avonturen in bedwang te krijgen.

Verslavingskliniek

Inmiddels zou de boel dus zo uit de hand zijn gelopen dat Katja hulp heeft moeten zoeken om de grip op haar leven weer terug te krijgen. Daartoe zou ze nu verblijven in een verslavingskliniek, waar ze zich met name zou focussen op een ongebreidelde zucht naar intieme avonturen. Niet iets wat Katja al te hard verweten mag worden: extreem seksueel gedrag en het nemen van onverantwoorde risico’s op dat vlak, zijn symptomen die kunnen horen bij een bipolaire stoornis. Als Story Katja’s manager Robin Goudsmit spreekt, zegt hij: ‘Katja is een paar weken bezig met yoga en aan het ontspannen en uitrusten. Dat is het hele verhaal.’ Het zou echter geen schande zijn als Katja zichzelf wil bevrijden van mogelijke behoeftes die haar in de greep houden.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.