Wat is er aan de hand met Mick Jagger?

Door Redactie
Wat is er aan de hand met Mick Jagger?

The Rolling Stones hebben hun komende tournee van zeventien shows door Noord-Amerika en Canada uitgesteld. Reden voor het uitstel is een "medische behandeling" van frontman Mick Jagger. Het is niet bekend wat hem precies mankeert.

"Mick Jagger is door zijn artsen geadviseerd om niet op tournee te gaan vanwege zijn behandeling", staat in een statement. "Hij herstelt naar verwachting volledig en keert zo snel als mogelijk terug op het podium."

Excuses

De zanger heeft zelf ook gereageerd met excuses aan de fans die kaartjes hebben gekocht. "Ik haat het om onze fans in de steek te laten en ik ben enorm teleurgesteld dat we de tour moeten uitstellen", schrijft hij op Instagram. "Ik hoop snel weer op het podium te staan."

Tournee

De tournee zou op 20 april starten in Miami en omvat in totaal zeventien shows. Wanneer de concerten worden ingehaald is nog niet duidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Wat is er aan de hand met Mick Jagger?

Beeld en tekst: ANP