Wat deelt Ruben Nicolai (44) met Quinty Trustfulls dochter (24)?

Door Redactie
Wat deelt Ruben Nicolai (44) met Quinty Trustfulls dochter (24)?

Ruben Nicolai gaat sinds zijn scheiding als vrijgezel door het leven. Wél heeft hij een bijzondere band met Moïse, de beeldschone dochter van Quinty Trustfull. Aan Story vertelt de presentator wat ze voor elkaar betekenen.

Toen Moïse Trustfull vorig weekend haar kledingwinkel By Moïse in Beverwijk opende, wilde presentator Ruben Nicolai dat bijzondere moment niet missen. Wat niemand weet, is dat Ruben (44) een bijzondere band heeft met de beeldschone dochter van Quinty Trustfull (24). Aan Story vertelt Ruben: ‘Moïse past weleens op mijn kinderen Liv van twaalf en de achtjarige Daantje. Moïse is erg leuk met mijn kids. Andersom help ik Moïse ook weleens. Zo heb ik de cd-presentatie van Moïse’s vriend Kaj in de Melkweg in Amsterdam gepresenteerd. Ik ben erg trots op Moïse. Ze heeft gewoon haar eigen kledingwinkel!’ Toen Ruben en zijn vriendin Laurien in 2014 uit elkaar gingen, hebben ze gekozen voor co-ouderschap. Vanaf het moment dat hij weer vrijgezel was, werd Ruben aan meerdere vrouwen gelinkt, onder wie Olcay Gulsen en Christie Bokma, de ex-vriendin van voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. De tv-presentator is echter nog altijd single.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wat deelt Ruben Nicolai (44) met Quinty Trustfulls dochter (24)?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.