• Borsato

Was déze Temptation-verleidster bijna de schoondochter van Marco Borsato?

Door Redactie
Was déze Temptation-verleidster bijna de schoondochter van Marco Borsato?

In Temptation Island gaan de koppels de ultieme relatietest aan. Maar een van de verleidster had ooit bijna al de zoon van een BN'ers aan de haak geslagen, zo blijkt nu.

De Italiaanse Daisy (21) wist al heel wat temperament te brengen in de eerste afleveringen van het programma. Ze bracht 'vieze' Greg het hoofd op hol, maar de verleidster doet nu wel een heel bijzondere onthulling.

Borsato's

Ze had namelijk zomaar deel uit kunnen maken van de Borsato's. 'Ik heb een tijdje met Luca gedatet inderdaad, verklapt Daisy in Temptation Love Therapy. 'Maar wat we allemaal precies gedaan hebben is privé.'

Schoonfamilie

Sterker nog, de verleidster heeft zelfs haar 'schoonvader' Marco al ooit ontmoet. Toch speelt er verder niks meer tussen de twee, maar ze hebben nog altijd goed contact. Daisy zoekt momenteel dus opnieuw de liefde in Temptation, maar of dat haar gaat lukken, is nog maar de vraag. Gregory lijkt toch maar aandacht te hebben voor Liyah.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.