• Showbizz

Waarom Usher niet bij het benefietconcert in Manchester was

Door Redactie
Waarom Usher niet bij het benefietconcert in Manchester was

Afgelopen weekend vond het indrukwekkende benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester plaats. Alle grote sterren van de muziekwereld verzamelden zich, maar een aangekondigde artiest kwam niet opdagen. Op Instagram heeft  de artiest in kwestie, Usher, nu uitgelegd waarom zijn aanwezigheid uitbleef.

Afwezig

De ‘No Limit‘-zanger was in alle persberichten over het benefietconcert aangekondigd, maar reisde toch niet af naar de Engelse stad. De reden voor zijn afwezigheid blijkt een belangrijk gebeurtenis in het leven van zijn zoontje te zijn.

Zoontje

Usher schrijft: ‘Ik ben zo blij om te zien dat het concert van gisteravond heeft bewezen dat liefde altijd overwint. Ik was er heel graag bij geweest maar het was mijn zoons eerste dag op Camp Kudzu, een van de weinige zomerkampen voor kinderen die met diabetes leven. Dit was een belangrijke dag voor hem en voor mij als trotse vader.’

Diabetes

Bij de 9-jarige zoon van Usher werd in 2014 diabetes geconstateerd. Sindsdien zet Usher zich in voor awareness over de ziekte, en steunt hij meerdere organisaties voor kinderen met suikerziekte.

Bron: RTL/Instagram