• Showbizz

Waarom Ria Valk nooit meer gelukkig in de liefde werd

Door Redactie
Waarom Ria Valk nooit meer gelukkig in de liefde werd

Ter gelegenheid van haar zestigjarig jubileum verscheen er een boek over Ria Valk (77). De biografie geeft een onthullend kijkje in het bewogen leven van de geliefde zangeres.

Ria beseft dat Herman de Keulenaar door de jaren heen haar grote liefde was gebleven. ‘Ik heb vroeger altijd tegen Herman gezegd: Als je doodgaat, ga ik met je mee. Ik hield zielsveel van die man. Maar toch kom je daar overheen, leer je dat het leven doorgaat. Ik leerde bovendien mijn eigen beslissingen nemen en dat ik dat kan, ja dat vind ik prachtig.’ Ria wist ook dat ze zijn goedkeuring had. ‘’s Nachts heb ik hem gezien, al een paar keer. Hij komt dan aarzelend, bijna als in een flits, langs glijden.’ De eerste keer dat dat gebeurde, schrok Ria enorm. ‘Ik was wakker en zat met mijn ogen wijd open en zag hem. Hij knikte naar me alsof hij wilde zeggen: Goed zo, je doet het prima.’

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders