• Hazes
  • Liefde

Waarom Monique nu wél durft te trouwen met André

Door Redactie
Waarom Monique nu wél durft te trouwen met André

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) hebben in hun zesjarige relatie heel wat moeten doorstaan. Maar nu ze het onstuimige verleden achter zich hebben gelaten, zijn ze er klaar voor hun liefde te bekronen met een trouwring!

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) hebben in hun zesjarige relatie heel wat moeten doorstaan. Maar nu ze het onstuimige verleden achter zich hebben gelaten, zijn ze er klaar voor hun liefde te bekronen met een trouwring! Wie had dat kunnen bedenken, toen André de zestien jaar oudere Monique via Facebook versierde. ‘Toen ik Monique vroeg in welk restaurant ze voor ons eerste afspraakje wilde gaan eten, hield Monique zich niet in,’ vertelde de zanger daarover.  ‘Ze antwoordde: Nou, zoek er eentje uit met een ballenbak voor jou.’ Uiteindelijk ging ze wel overstag voor een date. In april 2015 nam André haar mee naar de filmpremière van Bloed, zweet & tranen. Ook moeder Rachel en zus Roxeanne betraden de rode loper. Maar kort daarna brak André met zijn familie. De reden van de ruzie was dat Rachel zich niet kon vinden in de partnerkeuze van haar zoon. Ze vond hem te jong voor een serieuze relatie met de veel oudere Monique. ‘Ik had me er niet mee moeten bemoeien,’ vertelde Rachel later aan Story. André koos onvoorwaardelijk voor Monique.

Verrassing

Dankzij de coronacrisis kon André niet meer direct in zijn oude gewoontes vervallen en gebruikte hij al zijn vrije tijd om het vertrouwen van Monique en zijn zoontje André terug te winnen. Dat vertrouwen is nu zo groot dat de compleet verraste Monique volmondig ‘ja’ zei op het onverwachte huwelijksaanzoek van afgelopen weekend. Nietsvermoedend was Monique door een vriendin meegenomen naar het Wereldmuseum in Rotterdam, voor zogenaamd een coronaproof benefietgala. Maar toen Monique de zaal inliep, zag ze haar André staan te midden van een bloemenzee, ballonnen en er brandden tientallen kaarsen. ‘Op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje.’ Vervolgens vertelde André, die zelfs haar vader om diens toestemming had gevraagd, hoeveel hij van haar houdt, waarna hij op zijn knieën ging en haar de grote vraag stelde.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.