Waarom Micky Hoogendijk haar vader niet kón vinden

Door Redactie
Waarom Micky Hoogendijk haar vader niet kón vinden

Micky Hoogendijk kan het enorme succes dat ze met haar foto’s heeft niet met haar ouders delen. Negen jaar geleden moest ze afscheid nemen van haar geliefde moeder Gine en haar stiefvader was al veel eerder overleden. Haar biologische vader heeft Micky nooit gekend, en die heeft ze door bizarre omstandigheden ook nooit kúnnen leren kennen...

Juist door het feit dat Micky op het familievlak alleen op de wereld staat, zou het niemand hebben verbaasd als ze na verloop van tijd alles op alles had gezet om uit te vinden wie haar biologische vader is. Dat gebeurde echter nooit en was door een aantal bizarre voorvallen ook schier onmogelijk geweest. Het eerste spoor dat Micky had kunnen volgen, was dat van de kliniek waarin de gegevens van haar biologische vader lagen opgeslagen. Maar Micky’s familiegeheim is tot as verworden, nadat de bewuste kliniek volledig afbrandde. Een tweede mogelijk spoor was een arts die het KID-traject destijds begeleidde. Hij kwam echter om het leven nadat hij bij een wandeling van een berg viel! Een bizarre samenloop van omstandigheden en Micky beschouwde dat maar als een teken dat het wellicht beter is om de zaak te laten rusten. ‘Laat ik het zo zeggen: een veel groter ‘nee’ kun je zo ongeveer niet krijgen,’ zei ze hier al eens over.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Waarom Micky Hoogendijk haar vader niet kón vinden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders