• Liefde

Waarom Michael Douglas’ huwelijk met Catherine Zeta-Jones wél slaagt

Door Redactie
Waarom Michael Douglas’ huwelijk met Catherine Zeta-Jones wél slaagt

Tijdens zijn eerste huwelijk met Diandra ging Michael Douglas aan de lopende band vreemd. Het is nog een wonder dat de twee pas na 23 jaar scheidden. Met zijn tweede echtgenote Catherine Zeta-Jones is Michael inmiddels 21 jaar getrouwd en… is hij nog nooit ontrouw geweest. Wat heeft Catherine dat Diandra niet had?

23-jarig huwelijk

'Het huwelijk is als een prachtige orchidee, of iets anders dat je moet voeden en verzorgen. Een relatie groeit als je het goed onderhoudt. Maar als je het negeert, verwelkt het.’ Prachtige woorden van Michael Douglas (76) in People, en destijds had zijn eerste echtgenote Diandra Luker die maar al te graag gehoord en geloofd. De waarheid lag gedurende hun 23-jarige huwelijk, waarin zoon Cameron werd geboren, echter heel anders. Michael bedroog haar aan de lopende band.

Topje van de ijsberg

Volgens insiders wist Diandra ervan, maar kneep zij liever een oogje dicht. Totdat ze dat niet langer kon en de scheiding aanvroeg. ‘Jarenlang heb ik nooit een woord tegen iemand gezegd over zijn escapades,’ vertelde ze in Harper’s Bazaar. ‘Ik verlaag mezelf echter niet om zelfs maar het topje van de ijsberg te onthullen van hetgeen ik heb moeten doorstaan.’ Te midden van het (vecht)scheidingsgeweld zei Michael: ‘Ik weet dat mijn opmerking olie op het vuur zal gooien, maar we hadden dat huwelijk al tien jaar eerder moeten beëindigen. Ik heb verder niets tegen Diandra.

Beeld: BrunopressDit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.