Waarom kwam MAFS-wijnincident niet op tv? Carlo Boszhard doet boekje open

Niet voor het eerst dit Married at First Sight-seizoen werd er alleen gepraat over een heftig incident tussen kandidaten Nicole en Martijn - wij kijkers kregen er niets van te zien. Hoe kan dat eigenlijk? Presentator Carlo Boszhard komt met tekst en uitleg.

Door Redactie
Carlo Boszhard Married at First Sight

De ruzies tussen MAFS-kandidaten Martijn en Nicole liepen meer dan één keer torenhoog op. Waar Nicole eerder al midden op een autoweg in Italië aan de handrem trok, gooide ze later ook nog woedend wijn in het gezicht van haar match.

'Wat daar gebeurde hebben wij eigenlijk ook nog nooit meegemaakt', geeft Carlo toe tegenover RTL Boulevard. Hij doelt dan op het 'fysieke' element - niet eerder in het programma ging het nog verder dan 'alleen' woorden tussen kandidaten.

Waarom kwam het incident niet op tv?

Je maakt reality-tv of je maakt het niet, zou je denken. Dus dan moeten die heftige incidenten toch ook gewoon op tv komen? Nou, niet per se, legt Carlo uit. 'Ik heb gehoord dat de productie op gegeven moment te horen kreeg dat er 'iets mis was gegaan', en dat ze daarna er naartoe zijn gegaan. Er is nu kritiek, van 'waarom hebben jullie dat niet gefilmd? Waarom zaten jullie niet bij hen in de auto bij het handremincident?' Nou, het is geen Big Brother.'

Verhaal halen

Hij benadrukt dat de makers van MAFS de koppels af en toe met rust laten en dat ze niet vierentwintig uur per dag met een camera achter de mensen aanzitten. Wat deze makers wél doen, is verhaal halen wanneer er off-camera heftige dingen gebeurd zijn, zoals bij het wijnincident. Zo krijg je dus als kijkers alsnog een deel mee.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Robin Heerkens 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!