• GTST

Waarom GTST-actrice Babette acht jaar na scheiding nog stééds single is

Door Redactie
Waarom GTST-actrice Babette acht jaar na scheiding nog stééds single is

Sinds haar scheiding van Bas Westerweel, acht jaar geleden, heeft Babette van Veen geen serieuze relatie meer gehad. Maar dat betekent niet dat er geen mannen in haar leven zijn. En ook niet dat ze single wil blijven. Maar de juiste partner vinden valt niet mee. 

Terwijl haar ex Bas Westerweel sinds hun scheiding in 2010 aan zijn tweede relatie bezig is, is Babette van Veen (50) nog single. Daar maakt ze totaal geen probleem van, maar ze staat wel open voor een nieuwe man in haar leven. ‘Het zou raar zijn als ik nu zeg dat ik klaar ben met de liefde,’ vertelde ze eerder in Story. ‘Maar ik vind het eigenlijk wel lekker zo. Ik ben ook niet op zoek naar een man, niet in de kroeg en niet op internet. Die zal heus wel een keer op mijn pad komen. Dat hoop ik wel.

Niet mijn type

Ik kom heus wel mannen tegen van wie ik in het begin denk: dát is een leuke gast. Maar na een paar dates kom ik er dan toch achter dat hij mijn type niet is.’ Aan aandacht heeft Babette in elk geval geen gebrek. ‘Blijkbaar denken veel mensen dat ik op zoek ben, en die gaan zich aanbieden om mij een lol te doen,’ vertelt ze in magazine Vrij. ‘Ze bereiken mij via LinkedIn, Twitter of Facebook. Daar ga ik niet op in. Als ik date, zijn het vaak mensen die ik van vroeger ken, of via via. Of het zijn vrienden voor wie opeens meer gevoel ontstaat.’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Waarom GTST-actrice Babette acht jaar na scheiding nog stééds single is

Beeld: ANP