Waarom de relatie van Kjeld Nuis voorbij is

Door Redactie
Waarom de relatie van Kjeld Nuis voorbij is

Gisteren meldde Story al dat Kjeld Nuis waarschijnlijk een scheve schaats reed. De Sportman van het Jaar is weer vrijgezel en dit is waarom.

Overspel

Kjeld zou volgens een insider vreemd zijn gegaan... Niet geheel nieuw voor de schaatser, want bij zijn vorige vriendin ging hij ook al vreemd, met Jill. 

Bevestiging

Waar we eerder nog niet zeker wisten of het waar zou zijn, hebben zowel Kjeld als Jill nu aan RTL Boulevard bevestigd dat hun relatie over is. Jill zei hierover: 'Kjeld woont niet meer bij mij en Jax, hij heeft onze woning in Emmen inmiddels verlaten'. Kjeld zelf was niet blij dat het nieuws al naar voren kwam en hoopte hun breuk nog even stil te houden voor de buitenwereld. 

Focus

Voor nu focust hij zich volledig op het schaatsen. Kerst heeft hij daarom in een hotel doorgebracht. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen begon namelijk vlak daarna. 

Kjel en Jill hebben samen een zoon, Jax (2), en waren vijf jaar samen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Shownieuws, ANP