Waardering voor voice-over Frank Lammers na aanhalen mishandeling Peter Gillis in Massa is Kassa

Door Redactie
Waardering voor voice-over Frank Lammers na aanhalen mishandeling Peter Gillis in Massa is Kassa

Kijkers kunnen de sneren van voice-over Frank Lammers naar Peter Gillis in Massa is Kassa wel waarderen. De acteur heeft in het nieuwe seizoen van het programma namelijk al meerdere keren de mishandelingszaak tussen Peter Gillis en Nicol aangehaald.

In Massa is Kassa zelf, komt de mishandeling niet aan bod, maar Frank zorgt ervoor dat er toch wat steken onder water uitgedeeld worden.

Frank Lammers sneert naar Peter Gillis

In de aflevering van dinsdagavond wordt er een meningsverschil tussen Nicol en Peter uitgezonden. Tijdens een barbecue wil Nicol namelijk de tomatensoep die haar moeder heeft gemaakt niet opeten, maar Peter dringt toch aan: 'Nicol, pak een soepje. Dat heeft je moeder allemaal gemaakt.' Maar Nicol moet er niets van hebben. 'Als je nou niet ophoudt over die soep, dan steek ik zo de vork in je neus', zegt ze.

Frank Lammers als voice-over reageert daarop: 'Was die barbecue soms eind mei?', refererend aan de mishandelingszaak die in mei zou hebben plaatsgevonden.

Veel lof op Twitter

Net als bij de eerste aflevering van Massa is Kassa krijgt Lammers bij de nieuwste aflevering wederom weer veel lof voor zijn gevatte opmerkingen. 'De voice-over is weer hilarisch', schrijft iemand. Een ander twittert: Het leukste van Massa is Kassa is de voice-over van Frank Lammers'. Hieronder een greep uit de vele tweets over Massa is Kassa's voice-over.

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.