• GTST

Waar is Marly van der Velden op castfoto GTST? Nina Sanders ontbreekt

Door Redactie
Waar is Marly van der Velden op castfoto GTST? Nina Sanders ontbreekt

Nina Sanders is natuurlijk niet meer weg te denken uit Meerdijk, maar toch ontbreekt het personage op de castfoto van het aankomende seizoen GTST. Betekent dit dat we Marly van der Velden niet meer terug gaan zien?

Hoewel fans zich al druk maakte, blijkt dat nergens voor nodig. De reden is namelijk eigenlijk heel logisch. EndemolShine verklaart aan RTL Boulevard: 'Nina zit er nog steeds in maar was (en is nog steeds) met zwangerschapsverlof.'

Verveelt nooit

Marly speelt momenteel alweer vijftien jaar de rol van Nina Sanders in GTST, maar stoppen is nog lang geen optie. Haar soapcarrière voelt dan misschien als 'een lange tijd', maar is tegelijkertijd ook 'omgevlogen'. 'Er is zo veel variatie in verhaallijnen en acteurs dat het nooit verveelt', aldus de brunette in een eerder interview.

Derde kindje

Nog net op het randje van de maand mei is Marly van der Velden bevallen van haar zoontje. Het is het derde kindje voor haar en haar man Mike Meijer. 'Op 31.05 is Jimi-Jones geboren. We zijn zo ontzettend gelukkig', schreef de actrice bij twee schattige plaatjes van haar pasgeboren zoon. Op die foto's is goed te zien wat een enorme bos haar de kleine Jimi-Jones al heeft. Ook kersverse vader Mike kan zijn geluk niet op met zijn eerste zoon. 'My Boy!!!', schreef hij enthousiast bij zijn post.

Grote zussen

Samen met haar partner Mike heeft Marly van der Velden al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.