• Hazes
  • Liefde

Waar blijft de reactie van Rachel Hazes op verloving André?

Door Redactie
Waar blijft de reactie van Rachel Hazes op verloving André?

Een jaar geleden zaten André en Rachel Hazes nog samen aan de kerstdis. Dat zal volgende week niet gebeuren - het contact tussen moeder en zoon is weer verslechterd. Zo slecht, dat Rachel niet eens reageert op André's verloving met Monique...

Het leek er vorig jaar op dat André en Rachel de strijdbijl voorgoed hadden begraven. Maar sinds de zanger weer terug is bij Monique, lijkt de deur opnieuw dicht voor Rachel. Ook het contact tussen Rachel en haar dochter Roxeanne is verbroken, terwijl Roxeanne en André elkaar juist weer gevonden hebben. 

Geen felicitatie?

Rachel heeft nog niet gereageerd op het verlovingsnieuws van André en Monique. Ondanks het verslechterde contact is dat toch opvallend te noemen, gezien de omvang van het nieuws. RTL Boulevard heeft nog geprobeerd om de weduwe van André Hazes om een reactie te vragen, maar ze geeft niet thuis. 'We hebben vandaag Rachel Hazes gevraagd om een reactie, maar die laat niets van zich horen. Dat is toch wel bijzonder bij zo'n groot moment. Team Rachel Hazes wil helemaal geen reactie geven, en ook geen felicitaties. Maar de band tussen Monique en Rachel is ook niet zo goed,' aldus Aran Bade in het programma. Of Rachel het verloofde stel wel privé heeft gefeliciteerd, blijft onduidelijk.

Roxeanne geeft wél reactie

Roxeanne laat wél wat van zich horen en is dolblij dat André in het huwelijksbootje stapt met Monique. Op Instagram Stories zegt ze 'enorm trots' te zijn op het koppel. In RTL Boulevard gaat ze nog uitgebreider in op het blijde nieuws. 'Ik ben zo ontzettend blij voor Dre en Monique, en natuurlijk voor kleine Dre,' aldus de zangeres. 'Ik ben echt trots op mijn broertje. Hij vond het zo spannend maar heeft het zo goed gedaan. Dit verdienen ze. Ik zie hoe goed ze het samen hebben. Voor mij is dit een prachtige afsluiting van een bijzonder jaar.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.