• Liefde

Vrouwenmagneet Tim Immers: hij brak het hart van Sylvie Meis én Georgina Verbaan

Door Redactie
Vrouwenmagneet Tim Immers: hij brak het hart van Sylvie Meis én Georgina Verbaan

Toen hij zesentwintig jaar geleden in GTST speelde, had Tim Immers de vrouwen én het werk voor het uitzoeken. Maar dat veranderde. Tim, die nu terugkeert in GTST, kende zorgelijke tijden met ernstige financiële problemen, die nog steeds niet helemaal achter de rug lijken...

Tim Immers en Georgina Verbaan

In 1992 maakte Tim zijn debuut als Mark de Moor in Goede Tijden Slechte Tijden. Anderhalf jaar lang speelde hij deze rol en maakte hij een onuitwisbare indruk. Van alle kanten kreeg hij aanbiedingen. Tim werd een veelgevraagde televisiepresentator en de vrouwen lagen aan zijn voeten. Totdat hij in 1997 zijn hart verloor aan Georgina Verbaan. Lange tijd was er sprake van een knipperlichtrelatie, maar toch besloten ze uiteindelijk te gaan samenwonen. Hun relatie stond in die jaren bij insiders bekend als een nogal turbulente verbintenis. In 2001 vertelde Georgina dat het over was met Tim, al hield ze nog een slag om de arm. 

Relatie met Sylvie Meis

De breuk bleek definitief. Niet lang daarna kwam Tim in de ban van Sylvie Meis. Deze romance duurde niet lang, maar zorgde wel voor hilarische momenten tussen Sylvie en Georgina. Toen de twee actrices samen aan de Spaanse kust verbleven voor de film Costa, zouden ze de grootste lol hebben gehad bij het uitwisselen van hun wederzijdse bed-ervaringen. De presentator zou op zijn beurt ‘wraak’ hebben genomen door te gaan daten met Sylvie’s toenmalige hartsvriendin Touriya Haoud. Maar Touriya wilde niets serieus met Tim en deze relatie strandde.

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders