• Liefde

Vriendin verrast Frits Wester met liefdesreis

Door Redactie
 Vriendin verrast Frits Wester met liefdesreis

Frits Wester heeft moeilijke tijden achter de rug. Maar sinds hij zijn alcoholverslaving heeft overwonnen en jeugdliefde Jeannine Grin weer in zijn leven is, lacht het leven hem toe. Aan Story vertelt de parlementair verslaggever over hun toekomstplannen.

'We zijn op huizenjacht, we willen gaan samenwonen.’

Romantisch tripje

Het is bepaald geen komkommertijd voor Frits Wester. Als parlementair verslaggever van RTL Nieuws zijn er vrijwel dagelijks nieuwe ontwikkelingen in politiek Den Haag. En de problemen op Schiphol en de landelijke boerenprotesten beheersen ook zijn agenda. Toch ging Frits er onlangs even tussenuit voor een romantisch tripje met zijn vriendin Jeannine Grin. ‘We zijn net terug uit Zuid-Italië. We verbleven in de buurt van Bari', vertelt Frits aan Story.

Verrassing

‘Ik hoorde pas op Schiphol dat we naar Italië gingen. Het was een verrassingstripje voor mijn zestigste verjaardag.’ Eerder dit jaar werd Frits al 60, maar nu pas gingen ze op reis. ‘Jeannine had alles geregeld. Erg leuk! We hebben volop genoten van de zee, de mooiste restaurantjes en natuurlijk van elkaar.’

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.