Vriendin van Jan Dulles plaatst emotioneel bericht op Instagram

De vriendin van zanger Jan Dulles (48) deelt een emotioneel bericht op Instagram. Caroline Mol (32) zet namelijk haar oudste kind James in het zonnetje.

jan dulles caroline mol
© Peter Smulders

Belangrijke rol

Caroline plaatst een leuk kiekje van haar oudste zoon. Ze schrijft erbij dat hij een erg belangrijke rol heeft gespeeld na het overlijden van Donna, zijn zusje. ‘Mijn grote vriend… Mijn ventje, die ooit op een dag gaat beseffen dat hij ons door de donkerste periode van ons leven heeft gesleurd’, schrijft Mol. ‘Onze redder.💙 En ik kan hem niet vaak genoeg vertellen hoe trots ik op hem ben.💙’

Hartverwarmende reacties

Er worden hartverwarmende reacties geplaatst onder het bericht van Caroline. ‘Wat is het toch een mooie vent.💙En wees zeker maar dankbaar dat hij zonder het beseft te hebben jullie door het verlies van Donna heen gesleept heeft.’ Een ander vindt dat Caroline en Jan ook zeker trots op zichzelf mogen zijn. ‘Vergeet jezelf ook niet, door jullie geloof in jezelf en de kracht zijn jullie zover gekomen’, laat diegene weten.

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Overlijden Donna

Op 19 december 2020 overleed Donna. Het dochtertje van Caroline en Jan was pas drie maanden oud. Ze overleed door een scheur in haar middenrif. Na Donna’s overlijden ging het stel in therapie om het enorme verlies te kunnen verwerken. Jan noemde de therapie ‘waardevol’. ‘Het is toch een beetje gek als je zoiets verschrikkelijks meemaakt en je bent de enige die niet huilt. Alle mensen die bij ons kwamen kijken, zakten in elkaar van verdriet, behalve ik’, deelde Jan in Nieuwe Revu.

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!