Vriendin grijpt in na vrijage op zwoel Bonaire: 'Hit the road, Jack!’

Jack Spijkerman mag dit jaar dan al de mijlpaal van 75 lentes bereiken, de olijke presentator heeft nog de feestlust van een twintiger!

Jack Spijkerman

Zoveel bleek wel tijdens zijn recente bezoek aan Bonaire, waar hij dansend en drinkend de dansvloer onveilig maakte. Daarbij verloor bon vivant Jack het vrouwelijk schoon niet uit het oog.

En niet zonder succes: de blonde dame op deze foto’s was duidelijk gecharmeerd van de gepensioneerde tv-ster, die op zijn beurt ook niet meer uit haar buurt was weg te slaan.

Beteuterd

Een romantisch avontuur leek in de maak, ware het niet dat dit ruw werd verstoord: een vriendin van de blondine stapte resoluut de dansvloer op en trok haar vriendin weg bij Jack. Vervolgens werd ze door haar vriendin naar de uitgang begeleid, een beteuterd kijkende Jack achterlatend... Net toen hij dacht wellicht spijkers met koppen te kunnen gaan slaan, werd een potentiële vakantie-romance hem uit handen gerukt.

Dat terwijl een leuke vrouw in Jacks leven ontzettend welkom zou zijn. Na de breuk met echtgenote Jennemiek zo’n zestien jaar geleden, werd Jack nooit meer met een vrouw gezien die hem nieuw geluk in de liefde bracht. Inmiddels geniet Jack alweer zes jaar van zijn tv-pensioen, en hij zou natuurlijk graag iemand aan zijn zijde hebben om samen van zijn gouden jaren te genieten.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.