Vrienden voor het leven: Theo biedt Thierry de helpende hand

Door Redactie
Vrienden voor het leven: Theo biedt Thierry de helpende hand

Omdat er altijd wel een akkefietje is rond Thierry Baudet (38) en zijn Forum voor Democratie, kan de veelbesproken politicus juridische bijstand goed gebruiken.

Een rechtsbijstandsverzekering heeft Thierry daarbij niet bepaald nodig: hij weet zich verzekerd van de adviezen en hulp van zijn oud-partijgenoot maar vooral vriend voor het leven, mr. Theo Hiddema (76). Vorige week was het weer eens tijd voor juridisch overleg inclusief een kop koffie, op de Amsterdamse grachtenstoep van Theo. Thierry was partijcampagne gaan voeren in vissersenclave Urk en zou daar de coronaregels genegeerd hebben, onder meer door te innige fysieke contacten. Naar aanleiding daarvan is het Openbaar Ministerie (OM) een onderzoek naar de FVD-leider gestart. Onder toeziend oog van Story zocht Thierry steun bij mr. Theo, die hem waar nodig met raad en daad zal bijstaan. Veel mensen en zeker zijn fans vinden het nog steeds jammer dat de topadvocaat de politiek verlaten heeft – vooral zijn welbespraaktheid en charmante omgang met andere Kamerleden maakten indruk.

DOOR NICK DIJKMAN | FOTO’S EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.