Vrienden van Amstel viert jubileum met grootste reeks ooit

Door Redactie
Vrienden van Amstel viert jubileum met grootste reeks ooit

De Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met de grootste editie ooit. De organisatie maakt maandag bekend dat in januari 2023 twintig shows zullen plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Kaartjes zijn vanaf dinsdagochtend te koop.

De concerten vinden plaats van 5 tot en met 9, van 11 tot en met 16, van 18 tot en met 23 en van 25 tot en met 27 januari. 'Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows wat we kunnen aanbieden. Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze feestelijke editie. We zijn blij dat dit gelukt is en dat we bijna 300.000 vrienden kunnen verwelkomen in de grootste Amstel kroeg van Nederland', zegt organisator Thom Ligthart.

Langste concertreeks ooit

Ook voor Ahoy is het de langste concertreeks ooit. Het record stond op naam van Frans Bauer met achttien shows. Directeur Jolanda Jansen is blij volgend jaar weer de deuren te openen voor de Vrienden van Amstel. 'Het zal ongetwijfeld een hele bijzondere editie worden.'

Vrienden van Amstel

Dinsdag begint de Vrienden van Amstel van dit jaar. Deze editie bestaat uit twaalf concerten. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek treden op.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.