• Liefde
  • Frank en Rogier

Vrienden klappen uit de school: 'Frank en Rogier uit elkaar'

Door Redactie
Vrienden klappen uit de school: 'Frank en Rogier uit elkaar'

Het zou nu toch echt over en uit zijn tussen Frank (74) en Rogier (46). Hoewel het koppel nog op televisie in relatietherapie ging, heeft dat niet mogen baten. Dat verklappen vrienden in een uitgebreid interview.

Bronnen dichtbij het stel vertellen aan de Telegraaf: 'Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan.' Is de relatie hiermee dan tot een einde gekomen voor het bekende duo? Jansen zou helemaal zijn opgeleefd tijdens zijn verblijf in Frankrijk en niet meer terug willen keren naar hun woning in Den Haag. Daarnaast zou zijn grens zou zijn overschreden door de geplaatste tracker op zijn telefoon en het openbaar maken van de hele boekhouding.

'Paupers'

De vriend vervolgt: 'Ik heb meegemaakt dat hij het leven van Frank binnenstapte.' Volgens deze persoon leek Rogier een aardige, innemende jongen. 'Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ’paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt.'

Bom gebarsten

In gesprek met Art Rooijakkers zeiden de mannen vorige week nog dat het tussen hen 'zeker goedkomt' en dat ze sowieso samen televisie zullen blijven maken. Maar terwijl tijdens de opname alles nog pais en vree leek, barstte de bom nadat Art weg was gegaan en werden Frank en Rogier landelijk nieuws met hun mogelijke breuk. De presentator besloot Rogier daarom op de redactie uit te nodigen om de ruzie in een videogesprek met Frank - die in hun tweede huis in Frankrijk verbleef - uit te praten.

Ieder huisje heeft zijn kruisje

'Er is heel veel gebeurd. Het was best heftig en dat is misschien nog licht uitgedrukt', bekent Rogier. 'Maar ieder huisje heeft z'n kruisje. Het komt ook zeker wel goed, alleen moeten we wel veel met elkaar gaan praten.'

Bron: Boulevard, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.