Vrienden André Hazes zijn 'bang dat het weer mis met hem gaat'

André Hazes
© Peter Smulders

Bram Koning - de (ex-)liedjesschrijver van André Hazes - maakt zich zorgen over het welzijn van de zanger. Hij is 'bang dat het weer mis met hem gaat'.

In de nieuwe editie van de Privé lucht hij zijn hart.

‘We waren gabbers’

Zeven jaar lang vormden Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser het muzikale team van André. 'We waren gabbers', zeggen ze in een reactie aan Shownieuws.

‘Praat gewoon over dingen’

Daarom maken de mannen zich zorgen dat André al een tijd niks van zich heeft laten horen. Daarbij komen de geruchten dat de zanger naar een andere producer overstapt. 'Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar práát gewoon over dingen, met z’n vieren', zegt Bram in de Privé.

Slechte invloed

Bram is bang dat zijn nieuwe omgeving een slechte invloed op hem heeft. 'Ik denk dat hij momenteel wordt beïnvloed door de verkeerde mensen, die hem niet echt kennen. Daardoor ben ik bang dat het weer mis met hem gaat. Daar wil ik hem zo graag voor behoeden. Hoe het nu gaat, kán gewoonweg niet.'

Verkeerde afslag

Na een jaar radiostilte kwam de zanger vorige maand met de documentaire André Hazes: Crossroads, waarin hij vertelt over de afgelopen jaren. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vroeg zich af of André zijn nieuwe koers vol kan houden. André werd veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg en kwam tot inzicht dat hij zichzelf en zijn ‘dierbaren kapot maakt’. Zo zien we een zichtbaar aangeslagen Monique Westenberg, de ex van Hazes en moeder van zijn zoontje. 'Ik zie het gelijk aan hem.' Monique is een belangrijk onderdeel van de documentaireserie. Ook moeder Rachél Hazes is in de documentaire te zien.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.