Vriend Sonja Bakker zegt opnieuw sorry voor relatiedrama: 'Ze is de vrouw van mijn leven'

Door Redactie
Vriend Sonja Bakker zegt opnieuw sorry voor relatiedrama: 'Ze is de vrouw van mijn leven'

Barry van Suijdam (47) heeft enorm veel spijt van zijn agressie tijdens een taxirit, nadat hij te veel had gedronken op een feestje. Hij trok al eerder het boetekleed aan en doet dat nu opnieuw: alles om 'de vrouw van zijn leven' Sonja Bakker (46) te laten zien dat hij diep door het stof gaat.

Barry ziet in dat hij die bewuste avond te ver is gegaan. 'In eerste instantie waren we onderweg nog wat aan het napraten over hoe gezellig het was. Op een gegeven moment sloeg de sfeer om en kwam er wat meer gekibbel. En eerlijk is eerlijk, daar ben ik mee begonnen. Dat ging over privédingen, waar niemand verder wat mee te maken heeft. Onderwerpen die de hele week bij ons de revue passeerden. Het geruzie werd steeds heftiger en luider,' zegt hij in de Telegraaf. 

Barry hoopt op verzoening

Hij vindt het begrijpelijk dat Sonja hem even niet in huis wil hebben. 'Wie zit er te wachten op een man, die ineens na een gezellige avond zo totaal als een agressieve klootzak, want zo noem ik mijzelf, kan veranderen.' Ondanks het relatiedrama, hoopt Barry dat Sonja hem nog voor de kerstdagen vergeeft. 'Gelukkig is het niet voorbij en hoop ik dat er een dag komt dat we weer samen onder een dak kunnen leven. Het zou geweldig zijn als we kerst met elkaar kunnen doorbrengen.' 

Hulp gezocht

Om erachter te komen waarom hij zo'n woedeaanval heeft gekregen, heeft hij hulp gezocht. 'Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja, de vrouw van mijn leven. En het maakt mij niet uit, dat ik hierdoor nu zo diep door het stof moet.'

Hoogoplopende ruzie

De relatie van Sonja Bakker (46) zou op springen staan. Volgens buurtbewoners in haar woonplaats Bergen gaat het slecht tussen haar en haar ogenschijnlijk grote liefde Barry van Suijdam (47). Op een vrijdagavond zou het tot een dieptepunt zijn gekomen: bewoners uit de omringende straten zagen hoe de auto van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. ‘De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen,’ vertelt een ingewijde aan Story. ‘De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.

Beeld: Peter Smulders | Bron: De Telegraaf

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.