Vriend Sonja Bakker trekt boetekleed aan: 'Ik werd verbaal agressief'

 Vriend Sonja Bakker trekt boetekleed aan: 'Ik werd verbaal agressief'

Begin december, in een nacht van vrijdag op zaterdag, heeft de politie in hun woonplaats Bergen moeten ingrijpen nadat er alarm geslagen werd over een dreigende situatie waarin Sonja (46) zich zou bevinden. Nu trekt Barry van Suijdam (47) het boetekleed aan en vertelt zijn verhaal in een interview met RTL Boulevard

Barry vertelt dat ze een hotel hadden geboekt na de boeklancering van Sonja's nieuwe dieetboek. Voor de zekerheid hadden de twee een chauffeur geregeld als ze terug moesten naar huis. Dat deden ze uiteindelijk dan ook, maar toen ze in de auto stapten ging het mis.

Teveel gedronken

'Ik had veel gedronken. En de drank is bij mij verkeerd gevallen. We stapten in de auto en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief', aldus Van Suijdam.

De politie gebeld

Volgens Barry begon de chauffeur - en terecht - zich er ook mee te bemoeien. 'De chauffeur trapte op de rem. Hij was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij het goed.'

Vertrouwen

Eerst was er geen spoor van het stel te bekennen, maar inmiddels weten we dat Barry zijn koffers heeft gepakt en in een hotel in Amsterdam verblijft. Ondanks het voorval heeft Van Suijdam nog wel vertrouwen in de relatie: 'Het komt goed, daar ben ik heel zeker over. Ik houd heel veel van haar en zij houdt heel veel van mij.'

Rust 

Verder laat Barry weten dat hij en Sonja rust willen. 'Ik wil rust, Sonja wil heel veel rust. Zij heeft een slechte periode.' Bakker heeft dan ook zelf nog niet op dit incident gereageerd. 

Hoogoplopende ruzie

Twee weken geleden zagen bewoners uit de omringende straten hoe de auto van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. ‘De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen,’ vertelt een ingewijde aan Story. ‘De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.